Vilken modell passar ert företag?

Reklampennor finns i många olika utföranden. För att veta vilken modell som passar just ert företag kan ni enklast ta en titt på ert övriga marknadsmaterial.

Använder ni en manual eller handbok för er grafiska profil så rekommenderar vi att den följs – om möjligt. Färger, typsnitt och känsla påverkar bilden av företaget utåt, varför det är viktigt att reklampennan signalerar detsamma som ert övriga material.

Designen på reklampennorna är viktig för ett lyckat resultat i marknadsföringen av ert företag och dess produkter eller tjänster.

Det finns en rad olika utföranden vad det gäller pennornas form, känsla och utseende. Vi erbjuder något för alla.

En enklare reklampenna med tryckt logotyp i en enda färg är mindre kostsam än en högkvalitativ penna med flerfärgstryck.

Den första kan fungera för företag som har ett behov av att nå många till en låg kostnad. Den andra kan passa ett företag som vill kommunicera hög kvalitet. Däremellan finns en hel del modeller och färger att välja på.

Vi kan hjälpa er med rådgivning och idéer. Eftersom vi kan reklampennor, kan ni känna er trygga med att vi alltid gör vårt bästa för att ni ska bli nöjda och att vi alltid rekommenderar den mest lämpliga reklampennan.

Ett par tips gällande vilken typ av penna ni kan välja för att få fram rätt budskap. Om ni är ett företag inom bildelar som använder blått och vitt samt ett speciellt typsnitt i ert kommunikationsmaterial och på er hemsida, rekommenderas ni inte att använda gult och grönt samt ett annorlunda typsnitt på era reklampennor, generellt sett.

Ett företag inom blomsterhandel som vanligtvis använder guld och blommor i sin kommunikation rekommenderas att fortsätta med detta även på reklampennorna.

Om typsnittet och färgerna inte stämmer med övrigt material kan det vara negativt för företaget. Om de däremot ”talar” samma språk som det befintliga reklammaterialet är det mycket positivt för bilden av företaget.