Reklampennor ger bra exponering under lång tid

Många kunder och potentiella kunder använder pennor varje dag i sitt arbete och på sin fritid. Genom att investera i reklampennor av god kvalitet ökar ni ert företags chanser att exponeras på flera positiva sätt, även utanför kontorstid.

Era reklampennor kan användas – och därmed ert företag synas – på semesterresan, utflykten eller fotbollsträningen – utöver att användas på sin självklara plats i arbetslivet.

Att synliggöra ert företag på arbetsplatser och i hem påverkar användaren/kunden i positiv riktning. Att bli påmind om ert företag i olika sammanhang gör kunden mer motiverad att kontakta just er, och ger er därmed möjlighet till ökad försäljning.

Med tryckta reklampennor som visar t ex er logotyp, hemsidesadress och telefonnummer kommer kunden lite närmare.

Det är alltid enklare att välja tjänster och produkter från ett välkänt företag än ett helt okänt. Exponering innebär, både på kort och lång sikt, mer uppmärksamhet kring ert företag – och reklampennor är ett utmärkt medel för detta. Kostnadseffektivt, lätthanterligt och användbart.

En reklampenna är mer än bara en penna. Det är ett verktyg för smart marknadsföring. Jämfört med en stor annonskampanj i valfri tidning får ni med reklampennor en betydligt längre exponeringstid för ert företag, till ett betydligt lägre pris.

En penna fungerar överallt – den får plats i väskan, på bordet, i fickan, bilen och framför tv:n. Den kan användas på mässor och events, under föreläsningar och på kurser. Den brukas i styrelserum och på marknadsavdelningar. Allt från beslutsfattare till utförare använder den.

Att investera i reklampennor är en bra affär. Om ert företag väljer pennor av god kvalitet och med bra funktionalitet kommer ni att kunna stärka ert varumärke.

Förtroende är viktigt i marknadsföringssammanhang – så ge era potentiella kunder chansen att upptäcka ert företag och påminn dem – överallt – om vad ni kan göra för dem. Kontakta oss så hjälper vi dig.