Reklampennor – för alla branscher och behov

Reklampennor fungerar som annonseringsytor men kan exponeras under en längre tid, till skillnad från en traditionell annons. En bra reklampenna används under många år, särskilt om den har ett tilltalande yttre och en bra funktionalitet.

Det spelar ingen roll vilken bransch ert företag är verksamt inom – det finns en penna för alla behov, oavsett om ni eller era kunder arbetar inom områden som t ex bilimport, fönstermontage, konfektion eller medicinska tillbehör. Era kunder och potentiella kunder har alltid användning för pennor.

Det kan finnas tillfällen då pennor är betydligt mer användbara än mobiler och datorer. Snabba möten, kurser och workshops med kollegor är bara ett fåtal exempel. Här finns alla möjligheter för ert företag att synas.

Reklampennor är användbara alternativ till exempelvis visitkort – med tryckta logotyper. epostadresser och telefonnummer har kunden alltid ert företag nära till hands.

De kan också fungera som inspiration till inköp på många sätt. Rätt penna på rätt plats kan ge nya idéer. Era reklampennor kan användas av era kunder i såväl företags beslutsprocesser som på föräldramöten.

Reklampennor kan också vara ett alternativ till godis och liknande på mässor och events. Ofta fungerar det bra att ha någon form av tävling för besökarna – då kommer pennorna väl till pass.

Små, mellanstora eller stora företag – alla typer av företag har nytta av reklampennor. Det lilla företaget med begränsad marknadsföringsbudget kan genom att välja en något mindre marknadssatsning, såsom att använda reklampennor i utskick och som gåvor istället för att annonsera, både sänka sina kostnader och samtidigt sprida sitt budskap på ett effektivt sätt.

Mellanstora och stora företag kan också välja att se reklampennan som en del i den övergripande marknadsföringen, såsom i arbetet med varumärkesplattform, rebranding eller employee branding. Här kan reklampennan fungera mycket väl för ändamålet – i alla sammanhang, små som stora.