Reklampennan – liten och smidig med plats för det viktiga

En reklampenna är liten och smidig. Särskilt i förhållande till större reklammaterial såsom rollups, skyltar, vepor och profilkläder. Trots dess storlek finns det dock tillräckligt utrymme för det viktigaste, såsom era kontaktuppgifter och liknande.

Företagets namn och/eller logotyp, ert telefonnummer, eventuell kontaktperson, epostadress och länk till hemsida är inga problem att trycka på pennor. Eller varför inte prova att inkludera en länk till en kampanjsida?

Ni kan också trycka ett kortare, slagkraftigt erbjudande för nya kunder eller hitta en bra slogan som fastnar i minnet hos kunden. Det finns otaliga sätt att göra reklam på en liten yta.

Vid valet av typsnitt och färg på tryck gäller detsamma som i all annan marknadsföring – har ert företag som affärsidé att sälja högkvalitativa produkter så bör även reklampennorna signalera detta.

En billig penna ger ofta ett billigt intryck. Det kan fungera väl – i vissa fall. Om ert företag vill signalera lågpris framför kvalitet, kan det till och med vara framgångsrikt.

I övriga fall rekommenderas att tänka på kvaliteten hos pennorna, för att inte ge fel intryck.

Välj en penna i era färger

Använd gärna samma typsnitt – om möjligt – som i övrig marknadsföring. Detsamma gäller färger – använd gärna samma färgskala genom hela marknadsföringen. På så sätt undviker ni att förvirra era kunder.

Har ni inte ett förutbestämt typsnitt eller gjort något färgval kan vi givetvis hjälpa er med råd inom detta.

Med rätt tryck, utseende och kvalitet på reklampennorna kan ert företag växa. Det handlar om att skapa förtroende hos kunderna och på så sätt få dem att återkomma till just ert företag.

Reklampennor kan användas för att bygga och stärka ert varumärke, antingen som komplement eller som ett förstahandsval för er marknadskommunikation. Gåvor till kunder uppskattas alltid.

Smidiga reklampennor ger mervärde – är de av god kvalitet kommer kunden att uppskatta dem under en lång tid. Behöver ni hjälp med reklampennor? Vänd er till oss så får ni rätt kvalitet för era ändamål.